Виза за Тайланд

ТА Роял Травел Светимекс съдейства за издаване на  туристическа или транзитна виза за Кралство Тайланд

 

Туристическа Виза

Туристическата виза се издава за посещение в Кралството с цел туризъм. Визата е със срок за влизане в страната  до 3 месеца след издаването. Валидността и е 60 дни от датата на влизане в Кралство Тайланд.

1.     Попълнен визов формуляр;

  1. Копие на самолетните билети;
  2. Такса 30 EUR за всяко влизане + такса за обработване на документи;
  3. Паспорт с валидност минимум 6 месеца след датата на влизане в Кралство Тайланд;
  4. Една актуална снимка, паспортен формат;

 

Транзитна Виза

Видове транзитна виза:

  • при транзитно пътуване през Тайланд към родната страна;
  • за участие в спортни изяви;
  •  за екипажи на кораби и самолети.

Транзитната виза е валидна 3 месеца и дава право на не повече от 48 часа престой в страната. Този, който реши да остане по-дълго в страната и да смени статуса на визата си трябва да поиска разрешение от Емигрантските служби на Кралство Тайланд. Телефон за информация +66 2 287 3101 10 или на http://www.police.go.th/thaiimb/frconten.htm

Необходими документи за Транзитна виза:

1.    Паспорт с валидност минимум 6 месеца след датата на влизане в Кралство Тайланд;

2.    Попълнен формуляр за кандидатстване за виза;

3.    Копие на самолетните билети;

4.    Виза за трета страна в паспорта;

5.    Документ за участие в спортни изяви(ако пътуването е свързано със спортно събитие)

6.    Crew list;

7.    Такса за Транзитната виза е 25 Евро за всяко влизане + такса за обработване на документи;

8.    Консулът има право при свое усмотрение до изисква допълнителен набор от документи;

Обадете се, за да резервирате +359 2 983 1175