• Собствен транспорт
  • 4дни / 3нощ.
  • Нощувка, закуска и вечеря
  • - Сряда

Нова година 2020 в Сърбия - Хотел Фонтана 4+, Врънячка баня

СЪРБИЯ - Върнячка баня

Нова година 2020 в Сърбия - Хотел Фонтана 4+, Врънячка баня Нова година 2020 в Сърбия - Хотел Фонтана 4+, Врънячка баня Нова година 2020 в Сърбия - Хотел Фонтана 4+, Врънячка баня Нова година 2020 в Сърбия - Хотел Фонтана 4+, Врънячка баня Нова година 2020 в Сърбия - Хотел Фонтана 4+, Врънячка баня Нова година 2020 в Сърбия - Хотел Фонтана 4+, Врънячка баня Нова година 2020 в Сърбия - Хотел Фонтана 4+, Врънячка баня Нова година 2020 в Сърбия - Хотел Фонтана 4+, Врънячка баня Нова година 2020 в Сърбия - Хотел Фонтана 4+, Врънячка баня Нова година 2020 в Сърбия - Хотел Фонтана 4+, Врънячка баня Нова година 2020 в Сърбия - Хотел Фонтана 4+, Врънячка баня Нова година 2020 в Сърбия - Хотел Фонтана 4+, Врънячка баня Нова година 2020 в Сърбия - Хотел Фонтана 4+, Врънячка баня
избери дата 10:00ч пл. Александър Невски
2 възрастни
Дата
Хотел
Настаняване
Цена
Изберете
  • Отнема само 2 минути
  • Незабавно потвърждение
  • Без такси за резервация или при плащане с кредитна карта!

Цената включва

Цената НЕ включва

*Условия

Срокове и Условия
Анулация без неустойка до 60 дни преди датата на тръгване
Плащания
до 1 дни след Резервация  50%
до 30 дни преди Тръгване  100%
Неустойки
за Changes до 45 дни преди Тръгване 50%
за Cancellation до 30 дни преди Тръгване 100%

Задължително

Необходими документи:

Лична карта или международен паспорт със срок на валидност 6 месеца от датата на връщането;

За деца под 18 г., които не пътуват с двамата родители–нотариално заверена декларация от тях (оригинал и ксеро копие). 

Полезно

Възможност за организиран транспорт,  осъществява се при минимум 35 записани туриста, желаещи да ползват такъв транспорт и заплатили за същия в горепосочените срокове за доплащане пакета за настаняване. Срок, в който ТО може да отмени ползването на организиран транспорт, поради несъбран минимален брой туристи, без да дължи неустойка на Потребителя -20 дни преди пътуването – или 10.12./11.12

Офертата е в условия на Ранно записване с внесено авансово плащане до 30.09. включително. След тази дата цените за настаняването ще се увеличат с 8%.

Като цяло пътуването е подходящо за хора от всички възрасти!

Друга информация

Необходими документи:

  • Лична карта или международен паспорт със срок на валидност 6 месеца от датата на връщането;
  • За деца под 18 г., които не пътуват с двамата родители–нотариално заверена декларация от тях (оригинал и ксеро копие). 

ПРОГРАМА

Врънячка Баня е малко, китно градче в Сърбия, сгушено в средата на живописна местност с вековни гори. Курортът предлага много възможности за разходки из своите красиви паркове. Врънячка баня привлича посетители не само с природна красота и исторически забележителности, но и с това, че е най-големият и посещаван курортен център в Сърбия. Минералните извори там са уникални с това, че температурата на водата им е точно колкото тази на човешкото тяло ( 36.5 градуса). Разполага със седем минерални извора, четири от които се използват за терапия, а водата от останалите три се бутилира. Терапевтичните свойства на минералните извори са известни още от епохата на Римската империя, но истинската си слава курортът придобива след намесата на чешкият барон Хердер, който проектира курорта, така че да напомня за родния му град „Карлови Вари“. Курортът се доближава до Карлови Вари и по химическия състав на своята лековита вода, която се препоръчва за стомашни заболявания, помага при лечение на диабет, на черен дроб и ревматични заболявания.  София – Врънячка баня (290 км)

 

1 ден (30.12/31.12) –  Пристигане във Върнячка баня, настаняване в хотел Фонтана 4*. Вечеря на блок маса. Нощувка.

2 ден (31.12/01.01) – Закуска на блок маса. Свободно време в СПА комплекса.

Подготовка за празничната вечер.

20:00 ч. Новогодишна гала вечеря с жива музика и местни алкохолни и безалкохолни напитки.

ЧЕСТИТА НОВА 2020 ГОДИНА!!!

3 ден (01.01/02.01) – Късна закуска. Свободно време в СПА комплекса или разходка в курорта и прекрасения парк. Втора празнична вечеря с много музика и местни алкохолни и безалкохолни напитки.   Нощувка.

4 ден (02.01/03.01) – Закуска на блок маса. Освобождаване на хотела. отпътуване за България.

 

Хотел Fontana 4+* се намира в сърцето на Върнячка Баня, само на няколко крачки от пешеходната зона и парка. Традиционното, модерното и луксозното се преплитат и хотелът е идеално място за семейна почивка, делови срещи или конгресен туризъм.

Хотели по програмата


Fontana Hotel & SPA 4*

СЪРБИЯ, Върнячка баня

Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки" и други подобни технологии за подобряване и персонализиране на нашето съдържание, за анализиране на трафика, за показване на реклами и за защита от спам, зловреден софтуер и неразрешена употреба.Научете повече.